JOOGA WORKSHOPIT RUKALLA

Workshopissa on enemmän aikaa kysyä ja neuvoa, oppia ja opettaa. 2,5 tunnin aikana ehdimme paneutua hieman syvemmin asanoihin ja workshopin teemaan. Workshop sisältää aina vähintään 90 min joogaharjoituksen. Workshopit sopivat kaikille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tekemämme harjoitukset ovat lempeän rauhallisia ja jokaiselle löytyy oma tapa rentoutua.

YinTonics® - yinjoogan lempeys ja kiinalaisen lääketieteen viisaus

Yin Tonics® on yinjoogaa, joka vahvistaa (eli tonifioi) kehoa ja mieltä yhdistäen kiinalaisen lääketieteen ja joogan. Rauhoitumme yinjoogan asennoissa, teemme keskittymisharjoitteita, sekä tutustumme akupisteisiin ja guashaukseen.

Yin Tonics® -kokonaisuus koostuu kuudesta erilaisesta restoratiivisesta yinharjoituksesta. Kullakin näistä sarjoista on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoite - Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Workshopeissa ja tunneilla käsittelemme näitä kuutta sarjaa aina yhtä kerrallaan.

MunPolku järjestää Ruka Peakissa sekä Yin Tonics® -tunteja, että workshoppeja. Tunneilla nautimme yinjoogan lempeydestä ja workshopeissa pääsemme hieman syvemmälle Yin Tonicsin oppeihin.

Selän jooga - workshop

Selän jooga - workshopissa alaselkäsi ja lantion seutusi rentoutuu hengityksen ja monipuolisten liikkeiden avulla. Keskitymme psoas-lihasryhmään, eli lonkankoukistajan alueeseen, sekä selän liikkuvuuteen.