top of page

JOOGA WORKSHOPIT
RUKALLA ja KUUSAMON HYVINVOINTIKESKUKSESSA

Workshopissa on enemmän aikaa kysyä ja neuvoa, oppia ja opettaa. 2,5 tunnin aikana ehdimme paneutua hieman syvemmin asanoihin ja workshopin teemaan. Workshop sisältää aina vähintään 90 min joogaharjoituksen. Workshopit sopivat kaikille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tekemämme harjoitukset ovat lempeän rauhallisia ja jokaiselle löytyy oma tapa rentoutua.

YinTonics® - yinjoogan lempeys ja kiinalaisen lääketieteen viisaus

YinTonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Se vastaa tämän päivän – etenkin stressistä ja palautumisvaikeuksista kärsivien – ihmisten yleisimpiin vaivoihin ja tarpeisiin täsmäiskumaisesti poimien kiinalaisesta lääketieteestä ja joogan tekniikoista hoidollisesti yhteensopivan kokonaisuuden. Jokaisella YinTonics®-sarjalla on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoitteensa: Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Huolella valitut meridiaanijoukot, akupisteet sekä ikivanhat kiinalaiset ja intialaiset tonifioivat (vahvistavat) tekniikat muodostavat kokonaisuuden, jolla voidaan sanoa olevan terveydellisiä ja hoidollisia vaikutuksia. Tule kokemaan YinTonicsin vaikuttavuus ja viisaus!

 

Tunnilla rauhoitumme yinisissä asennoissa, teemme keskittymisharjoitteita, sekä tutustumme akupisteisiin ja guashaukseen.

 

Yin Tonics® -kokonaisuus koostuu kuudesta erilaisesta restoratiivisesta yinharjoituksesta. Kullakin näistä sarjoista on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoite - Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Workshopeissa ja tunneilla käsittelemme näitä kuutta sarjaa aina yhtä kerrallaan.

MunPolku järjestää Ruka Peakissa sekä Yin Tonics® -tunteja, että workshoppeja. Tunneilla nautimme yinjoogan lempeydestä ja workshopeissa pääsemme hieman syvemmälle Yin Tonicsin oppeihin.

Yin Tonics® -kurssi, 10 tuntia
1.  kerta: 2,5 tunnin workshop. Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen ja YinTonics-sarjan akupisteisiin. 
2-5. kerta: 90min YinTonics-tunti, jossa on joka kerta ytimenä sama sarja. Vaihtuvia elementtejä ovat asanoiden variaatiot ja akupisteet.
Jokaisessa harjoituksessa (90min) rauhoitumme yinjoogan asanoissa, teemme keskittymis- ja hengitysharjoitteita sekä tutustumme akupisteisiin ja guashaukseen.

Syksy alkaa Qi:n vahvistamisen sarjalla ja sitä seuraavat Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Kukin kurssi per sarja kestää 6 kertaa/10h

bottom of page