MUN POLUN TARINA

MunPolku vie metsään

MunPolku sai alkunsa mistäs muualta kuin metsästä. Minä, Piritta, MunPolun perustaja olen kulkenut luonnossa lapsesta asti ja tuntenut metsän aina kodikseni. Matka alkoi lapsuuden kesistä hämäläisissä männiköissä ja johti monen sivupolun kautta Kuusamoon 15 vuotta sitten. Tänne minä sitten jäin, sillä voiko ollakaan parempaa paikkaa yhdistää rakas harrastus ja työ. Haluan jakaa elämykseni luonnossa vieraideni kanssa ja opastaa heitä kokemaan ja näkemään. Joka päivä löydän jotain uutta, kun lähden kulkemaan mun polkuja.

Sinun oppaasi

Me MunPolun oppaat harrastamme työntekoa, sillä kaikille meille tämä on työn lisäksi myös rakas harrastus. Asumme kaikki Kuusamossa ympäri vuoden ja olemme kokeneet sen monet yöttömät yöt ja talvet. Kysy mitä vain, etsimme siihen vastauksen.

Me todella rakastamme ja kunnioitamme ympärillämme olevaa luontoa ja toivomme, että niin myös sinäkin. Olemme iloisia voidessamme jakaa kaiken tämän kanssasi ja  ehkä opettaa sinulle jotain uutta.

 
Puunhalaajan lupaus

"Sitoudun huomioimaan ja priorisoimaan kestävän kehityksen tehdessäni valintoja liikkumisen, syömisen, asumisen ja muun kulutuksen suhteen omassa arjessani ja myös yritykseni toiminnassa. Pyrin omalla esimerkilläni ja tiedon jakamisella lisäämään tietoisuutta kestävästä kehityksestä." 

https://sitoumus2050.fi/

MunPolun ympäristöohjelma

Luonnonperintösäätiö