top of page

Yinjooga ja 
Yin Tonics® 

Yinjoogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja sille ovat tyypillisiä passiiviset asennot, lempeät venytykset, sekä rauhallisuus ja tietoinen läsnäolo. Asennoissa ollaan useita minuutteja, mikä antaa aikaa kuunnella omaa olemista. Yinjooga yhdistää joogaan kiinalaisen lääketieteen viisautta; tunnilla tehdään mm. akupainantaa.

Yin Tonics®

YinTonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Yin Tonics -tunti on kokonaisuus restoratiivisia yinjoogan asentoja, guashausta, meridiaanivenytyksiä, akupainantaa, keskittymisharjoituksia ja hengitysharjoituksia, ikivanhoja joogan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Tästä muodostuu tonifioiva (vahvistavan) kokonaisuus, jolla voidaan sanoa olevan terveydellisiä ja hoidollisia vaikutuksia. 

 

Yin Tonics  tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon lisäksi apuja stressin lievitykseen, rentoutumiseen ja yksittäiseen kehon tai elämän alueen hyvinvointiin. Jokaisella Yin Tonics®-sarjalla on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoitteensa: Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet.

Yin - taolaisuuden käsite, viittaa rauhoittumiseen, hitauteen ja elpymiseen. Tekemisen, kiireen ja toiminnan vastavoima.

Tonics, tonifiointi - vahvistaminen, virkistys, tukeminen

YinTonics - Yinjooga Workshopit 2,5 tuntia

Workshopissa on aikaa paneutua sarjaan hieman syvemmin, kysellä ja harjoitella ajan kanssa. Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen, YinTonics-sarjan akupisteisiin ja asanoihin. Worskhopin päätteeksi teemme 90 min YinTonics-sarjan. Workshopit järjestetään tilauksesta ja paikka voi olla vaikka omalla mökillänne.

Tule kokemaan YinTonicsin vaikuttavuus ja viisaus!

SEURAA MunPolku JOOGAA
  • MunPolku jooga FB
  • Instagram
bottom of page