Yinjooga ja Yin Tonics® 

Yinjooga rauhoittaa kehoa ja mieltä. Siinä päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja yin toimiikin hyvänä vastapainona dynaamisemmille ja aktiivisemmille joogatunneille.

Yinjoogalle ovat tyypillisiä passiiviset asennot, lempeät venytykset, sekä rauhallisuus ja tietoinen läsnäolo. Asennoissa ollaan useita minuutteja, mikä antaa aikaa kuunnella omaa olemista. Yinjoogassa yhdistetään kiinalaisen lääketieteen meridiaanioppia joogan asanoihin (asentoihin).

Yin Tonics®

YinTonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Se vastaa tämän päivän – etenkin stressistä ja palautumisvaikeuksista kärsivien – ihmisten yleisimpiin vaivoihin ja tarpeisiin täsmäiskumaisesti, poimien kiinalaisesta lääketieteestä ja joogan tekniikoista hoidollisesti yhteensopivan kokonaisuuden.

 

Jokaisella YinTonics®-sarjalla on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoitteensa: Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet. Huolella valitut meridiaanijoukot, akupisteet sekä ikivanhat kiinalaiset ja intialaiset tonifioivat (vahvistavat) tekniikat muodostavat kokonaisuuden, jolla voidaan sanoa olevan terveydellisiä ja hoidollisia vaikutuksia.

Jokaisessa harjoituksessa (90min) rauhoitumme yinjoogan asanoissa, teemme keskittymis- ja hengitysharjoitteita sekä tutustumme akupisteisiin ja guashaukseen.

Tule kokemaan YinTonicsin vaikuttavuus ja viisaus!

Sarja vaihtuu 6 viikon välein ja ensimmäisenä on aina 2,5 tunnin workshop, jossa on mahdollista paneutua YinTonics-sarjaan ajan kanssa. 

Joogaa Rukalla

Yinjooga 90min

Lempeää Yinjoogaa Ruka Peakissa keskiviikkoisin klo 18  ja lauantaisin klo 10

YinTonics - Yinjooga Workshopit 2,5 tuntia

Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen, YinTonics-sarjan akupunktiopisteisiin ja asanoihin. Worskhopin päätteeksi teemme 90 min YinTonics-sarjan.

Workshopissa on aikaa paneutua sarjaan hieman syvemmin, kysellä ja harjoitella. 

4.12.2021 9-11.30 Ruoansulatus

15.1.2022 9-11.30 Immuniteetti

SEURAA MunPolku JOOGAA
  • MunPolku jooga FB
  • Instagram

YinTonics®Kuusamon Hyvinvointikeskuksessa

YinTonics-kurssi, 10 tuntia  (workshop + 5 yinjooga-tuntia)

Voit osallistua myös vain workshoppiin tai yksittäiselle tunnille. 

1.  kerta: 2,5 tunnin työpaja, klo 18.30-21

Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen, YinTonics-sarjaan ja asanoihin. Sitten pääsemme uppoutumaan  1,5 tunniksi YinTonics Palautuminen -tuntiin.

 

2-6. kerrat 90min YinTonics-tunti, klo 18.30-20

Ytimenä YinTonics -sarja. Vaihtuvia elementtejä ovat asanoiden variaatiot ja akupisteet.

Kurssi sopii kaikille, eikä aikaisempaa joogakokemusta tarvita. Kurssilla käytössäsi on matto, bolsteri, tiilet ja vyö, mutta voit tuoda myös omat välineet.

Kurssin ohjaaja on MunPolun Piritta Liikka (RYT200 joogaopettaja, joogaterapeutti YTT350, 100H Yinjoogaopettaja+ YinTonics® -opettaja)

 

Paikka: Kuusamon Hyvinvointikeskus, Kelantie 1, Kuusamo

Voit osallistua koko kurssille (6 kertaa), pelkkään workshoppiin tai yksittäiselle tunnille.

Ilmoittautuminen koko kurssille (6 kertaa)Kuusamon Hyvinvointikeskus
Ilmoittautuminen workshoppiin tai yksittäiselle tunnille ja lisätietoja: Piritta/MunPolku 050 560 6633

 

Palautuminen: työpaja 8.11.2021 ja 2-6. kerrat 15.11., 22.11., 29.11., 13.12, 20.12.

Ruoansulatus: työpaja 10.1.2022 ja 2-6. kerrat 17.1., 24.1., 31.1. 7.2., 14.2.2022

Joogaa Ruka Peakissa, luonnossa ja Kuusamon Hyvinvointikeskuksessa

Ilmoittautuminen ja maksaminen

  • Netti-ilmoittautumisen sulkeuduttua voit kysyä vapaita paikkoja puhelimitse.

  • Epassi ja Smartum: varaa paikkasi puhelimitse Piritalta ja maksa sovelluksella, kun olet saanut vahvistuksen vapaasta paikasta.

  • Piritta 050 560 6633 (tekstari tai whatsapp tavoittaa parhaiten)

  • Sairaana tai vähäisissäkään infektio-oireissa ei saa tulla tunnille.

Vaatetus ja välineet

  • Jooga-asuksi käy mukava ja joustava asu. Voit tulla tunnille vaikka suoraan rinteestä tai retkeltä urheilukerrastossa. Jalkaan voit laittaa vaikka villasukat. 

  • Tarjoamme käyttöösi lainamaton ja tarvittavat välineet (bolster-tyyny, vyö, tiilet). Voit toki tuoda mukanasi omat välineet. 

Joogatuntimme sopivat kaikille, jotka haluavat pitää itsestään huolta, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tuntien ydin on rauhallista ja loivaliikkeistä yinjoogaa. Löydämme jokaiselle sopivat asentojen variaatiot osallistujien kunnon, kokemuksen ja fiiliksen mukaan. YinTonics®-tunneilla paneudumme syvemmin kiinalaiseen lääketieteeseen ja yhdistämme joogaan mm. akupainannan ja guashauksen.

Joogaopettaja

Piritta Liikka, RYT200 joogaopettaja, joogaterapeutti YTT350, Yinjoogaopettaja 100H, YinTonics® -opettaja