Joogaa mökillä, 
Ruka Peakissa, metsässä, porotarhassa

Ilmoittautuminen ja maksaminen

  • Netti-ilmoittautumisen sulkeuduttua voit kysyä vapaita paikkoja puhelimitse.

  • Epassi ja Smartum: varaa paikkasi puhelimitse Piritalta ja maksa sovelluksella, kun olet saanut vahvistuksen vapaasta paikasta.

  • Piritta 050 560 6633 (tekstari tai whatsapp tavoittaa parhaiten)

  • Sairaana tai vähäisissäkään infektio-oireissa ei saa tulla tunnille.

Vaatetus ja välineet

  • Jooga-asuksi käy mukava ja joustava asu. Voit tulla tunnille vaikka suoraan rinteestä tai retkeltä urheilukerrastossa. Jalkaan voit laittaa vaikka villasukat. 

  • Tarjoamme käyttöösi lainamaton ja tarvittavat välineet (bolster-tyyny, vyö, tiilet). Voit toki tuoda mukanasi omat välineet. 

Joogatuntimme sopivat kaikille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Tuntien ydin on rauhallista ja loivaliikkeistä yinjoogaa. Löydämme jokaiselle sopivat asentojen variaatiot osallistujien kunnon, kokemuksen ja fiiliksen mukaan. YinTonics®-workshopeissa paneudumme syvemmin kiinalaiseen lääketieteeseen ja yhdistämme yinjoogaan mm. akupainannan ja guashauksen.

Joogaopettaja

Piritta Liikka, RYT200 joogaopettaja, joogaterapeutti YTT350, Yinjoogaopettaja 100H, YinTonics® -opettaja

Joogaa Rukalla

Lempeä jooga rentouttaa, rauhoittaa mieltä ja hoivaa kehoa. Kaikille sopivaa yinjoogaa ja restoratiivista joogaa.

YinTonics - Yinjooga Workshopit 2,5 tuntia

Workshopissa on aikaa paneutua sarjaan hieman syvemmin, kysellä ja harjoitella ajan kanssa. Tutustumme aluksi kiinalaisen lääketieteen perusperiaatteisiiin, guashaukseen, YinTonics-sarjan akupisteisiin ja asanoihin. Worskhopin päätteeksi teemme 90 min YinTonics-sarjan.

SEURAA MunPolku JOOGAA
  • MunPolku jooga FB
  • Instagram

Yinjooga ja Yin Tonics® 

Yinjoogassa päästetään irti kaikesta suorittamisesta ja sille ovat tyypillisiä passiiviset asennot, lempeät venytykset, sekä rauhallisuus ja tietoinen läsnäolo. Asennoissa ollaan useita minuutteja, mikä antaa aikaa kuunnella omaa olemista. Yinjooga yhdistää joogaan kiinalaisen lääketieteen viisautta; tunnilla tehdään mm. akupainantaa.

Yin Tonics®

YinTonics® vie yinjoogan aivan uudelle tasolle! Yin Tonics -tunti on kokonaisuus restoratiivisia yinjoogan asentoja, guashausta, meridiaanivenytyksiä, akupainantaa, keskittymisharjoituksia ja hengitysharjoituksia, ikivanhoja joogan ja kiinalaisen lääketieteen tekniikoita. Tästä muodostuu tonifioiva (vahvistavan) kokonaisuus, jolla voidaan sanoa olevan terveydellisiä ja hoidollisia vaikutuksia. 

 

Yin Tonics  tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon lisäksi apuja stressin lievitykseen, rentoutumiseen ja yksittäiseen kehon tai elämän alueen hyvinvointiin. Jokaisella YinTonics®-sarjalla on nimensä mukainen, hoidollisesti vaikuttava tavoitteensa: Qi, Palautuminen, Ruoansulatus, Immuniteetti, Hormonit ja Tunteet.

Yin - taolaisuuden käsite, viittaa rauhoittumiseen, hitauteen ja elpymiseen. Tekemisen, kiireen ja toiminnan vastavoima.

Tonics, tonifiointi - vahvistaminen, virkistys, tukeminen

Tule kokemaan YinTonicsin vaikuttavuus ja viisaus!