top of page

SUOMEN LUONNON PÄIVÄ JA PUUNHALAUSVIIKKO

Lippu salkoon! 28.8.2021 juhlimme kansallista Suomen Luonnon päivää! 23-29.8.2021 vietetään Viherliiton Puunhalausviikkoa!

 

Suomen Luonnon päivä

Suomen luonnon päivää juhlitaan joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina rennosti ja pilke silmäkulmassa. Suuntaa oleskelemaan ulkona ja liputa Suomen luonnolle. Kutsu kaverisi mukaan tai järjestä oma tapahtuma – tyyli on vapaa. Jaa luontojuhlasi tunnelmat somessa #luonnonpäivä #liputanluonnolle

Puunhalausviikko 

Puunhalausviikon tarkoituksena on osoittaa, että arvostamme ympäristömme monipuolisia viheralueita, kuten metsiä, luontopolkuja ja puistoja. Etsiä lähiympäristöstäsi puu, josta pidät. Se voi olla itsessään kaunis, tehdä vehreydellään paikasta viihtyisämmän, se voi olla pieni tai suuri, vanha tai nuori, kuten halaajansakin. Jaa oma rutistuksesi ja seuraa muiden otteita somessa tunnisteella #puunhalausviikko 


Viikon aikana on metsäjoogaretkiä Pyhävaaran rinteille, Oulangan kansallispuistoon ja Konttaiselle. 

Metsäjoogaretki on yhdistelmä joogaa ja erilaisia Metsämieli-, Luontohuolto-, rentoutus- ja meditaatioharjoitteita. Se on leppoisa retki luonnon keskelle, puiden katveeseen, kiven kylkeen, vaaran laelle. Rauhalliset liikeet avaavat ja tasapainottavat kehoa ja mieltä.

Puunhalausviikon ohjelma: 
  • ti 24.8. klo 18-20 Piritta lähtee kanssasi metsäjoogaretkelle Pyhän Jyssäys-polkua pitkin. Tapaamispaikka Plantingintien parkkipaikka. Hinta 25€

  • to 26.8. klo 9-11 Porojooga Kujalan porotilalla. Tapaamispaikka Kujalan Porotila. Hinta 39€ 

  • to 26.8. klo 20-22 Auringonlaskun metsäjooga Konttaisen upeassa maisemassa. Ohjaaja Piritta. Hinta: 25€.  

  • pe 27.8. ja la 28.8. klo 10-12 ja 18-20 Ihana Nina vie sinut lumoutumaan luonnostasi Kävelymeditaatio & metsäjoogaretkellä: Hiljennymme yhdessä tapaamispaikalla ja kävelemme hiljaisuudessa aistien luonnon ympärillämme Pyhän Jysäyksen luontopolkua muutaman kilometrin ja joogaamme metsäaukiolla. Lähtöpaikka on Plantingintien parkkipaikka. Hinta: 25€. 

  • la 28.8. klo 11-16 lähdemme uppoutumaan luontoon oikein syvälle Oulangan Kanjonilla. Metsäjoogaretken joogaope Piritta. Tapaamispaikka Kanjonin Kurkkaus-reitin lähtöpaikka. Hinta 60€

  • su 29.8. klo 9-10.30 Porojooga Kujalan porotilalla. Tapaamispaikka Kujalan Porotila. 39€

 

10% metsäjoogaretkien tuotosta lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle, joka ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi.

MunPolun retket ja joogat sopivat ihan kaikille, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita. Asuksi tarvitset mukavat, säähän sopivat ulkoiluvaatteet.

 

Varaaminen ja maksaminen: Netti-ilmoittautuminen sulkeutuu 12 tuntia ennen lähtöä. Sen jälkeen voit tiedustella varaustilannetta puhelimitse 050 560 6633.

 

Ryhmän koko on 2-15 henkilöä. Oman porukan luontohyvinvointiretki järjestyy haluamassanne metsässä.

IMGL6709_edited.jpg

Porojooga Kujalan porotilalla

Joogasalimme seinänä on poroaita, kattona taivas ja joogakavereina porot. 

Forersyoga 8.jpg

MunPolku -luontohyvinvointiretki Riisitunturille

Hiljaisuutta, hyvää oloa, avara taivas ja tunturin tuuli - hyvinvointia luonnosta

Metsajooga.jpg

Metsäjoogaretket

2 tunnin retket Pyhän Jyssäys -reitille ja Konttaiselle

_MG_7178.jpg

Hiljainen retki

Ollaan ihan ääneti, kuullaan ja nähdään kaikki ihan eri tavalla. Aisteja herättelevä luontoretki.

2019-08-17 13.42.04.jpg

Luontoon uppoutumisretki Oulangan Kanjonille

28.8. klo 11-16 Metsäjoogaa, puuhengitystä, luontomeditaatiota - uppoudutaan syvälle luontoon

bottom of page