MUN POLKUJA

OPASTETUT PÄIVÄRETKET

MunPolku vie opastetulle retkelle Koillismaan upeisiin kansallispuistoihin ja parhaisiin maisemiin. Riisitunturin ja Oulangan kansallispuistot ovat aina auki - kesällä ja talvella, päivällä ja yöllä.

 

Ihastutaan alueen upeaan luontoon ja vietetään päivä tai hetki retkellä. Mun poluilla ei kiire haittaa, sillä askelta pidennetään vain, jotta ehditään nähdä auringonnousu Ikkunalammella tai revontulet Konttaisella.

 

​Oppaan kanssa näet ja koet enemmän ja voit keskittyä olennaiseen. Nauti sinä maisemista ja retkenteosta, minä hoidan kaiken muun. Teemme retkiä kaiken kokoisille ryhmille ja voimme liittää niihin mukaan muiden alueen yritysten palveluja. Valitse mieleisesi retki tästä alta tai suunnitellaan yhdessä sinulle ihan omat polut.

LUONTOHYVINVOINTI, METSÄJOOGARETKET JA JOOGA

Kaikki retket voi tehdä myös vähän rauhallisemmin . Silloin laskemme reput välillä maahan ja pysähdytään hetkeksi metsäjoogaan tai puuhengitykseen, istutaan hiljaa kivellä, upotetaan paljaat jalat sammaleeseen, pidetään pieni meditaatiohetki, juodaan lähteestä tai maistetaan lumihiutaleita - Koetaan luonto ihan uudella tavalla.

Ruka Peakissa, takkatulen ääressä on tarjolla joogatunteja ympäri vuoden.​

Päiväretket kesällä ja talvella

Opastetut retket kansallispuistoihin

Forestyoga1_edited.jpg

Hyvinvointia luonnosta

Metsäjoogaa, hengitysharjoituksia, meditaatiota mättäällä, chi kungia, luontoon uppoutumista

Joogaa kaikille

Joogatunnit ja kehonhuoltotunnit salilla, mökkijooga, saunajooga, metsäjooga, yksityistunnit

MyTrail logo

MyTrail MunPolku

Piritta Liikka

opas @ munpolku.fi

Puh: +358 50 5606 633

Rukatunturi, Kuusamo, Finland

©2018 by MyTrail. With assistance of JK. Thanks!